Hem > ADJob 4.5, Layout, Profilering, Support > Använd supporten för att förstärka er profil i ADJob

Använd supporten för att förstärka er profil i ADJob

Support används mycket för att lösa akuta problem. Då är det viktigt att få hjälp. Supporten kan också användas för att få tips för att ni ska kunna utnyttja ADJob bättre och få ut mer av investeringen. Plus hjälp att göra er egen layout på fakturor och offerter.

Ni betalar inga supportavtal för att få tillgång till denna support. Däremot krävs att ni har aktuell version av ADJob. För närvarande ADJob 4.6.

Supporten kan också utnyttjas till att utforma er grafiska profil i ADJob. Under förutsättning att det går att genomföra (t ex är utfallande inte möjligt). Nedan finns ett exempel där vi hjälpt Ariom i Linköping att anpassa fakturor och offerter i ADJob: Klicka på bilderna för pdf.

faktura
faktura

  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.